Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Новости

Дом > НовостиСадржај

У потрази за стратешко партнерство са прекоморским земљама

ЈИНМИНГ глазура је произвођач керамичких фрит у зибо град, Кина наменски у истраживање и развој напредних керамичких фрит и бисте жељели подијелити плод са нашим партнерима у целом свету.

Смо не само снабдева квалитета керамичких фрит али такође у потрази за стратешко партнерство са прекоморским земљама. Године праксе у масивне производње и управљање нам омогућити да имају довољно искуства, са којим смо предузети да пружају наши Прекоморски партнери ажуриране производе у овом пољу. На основу локалних ресурса, тржиште потенцијалним и материјалног статуса, помажемо нашим партнерима да завршим лабораторисјки тест и малих или великих размера производе. Наша обавеза је да наш партнер је такође састоје од ажурирани фрит "," планирање производње "," техничка консултантске, оператер је тренинг, истраживање тржишта и сл.

Дошли смо да гарантујем је да наш Прекоморски партнер могао успешно заврши лабораторисјки тест и производити на линији у кратком времену и да настави убрзано задовољавајући профит. Очекујемо да Наша визија добитак ће нас довести више пословних партнера на дуге стазе.

Добро дошли у контакт са нама!

Иначе