Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Изложба

Дом > ИзложбаСадржај

Млазнице за инк јет машине Уобичајени проблеми са штампањем и решавање методе


1 .проблем : цртање линије
цртање линије је уобичајени проблем од Инк Јет стампарије у процесу производње да утичу на квалитет и континуиране производње, ово је углавном узрокован млазница блокада. Због отвор млазнице и мастило дот врло танка (микрона), малу нечистоћа, прашина и водене паре је довољно да блокирате млазнице, или Прикриј прскам мастило тачке, блокада је уобичајена дефект Инк Јет стампарије

Уопштено говорећи, блокада је подељена на два дела: унутар блокада и спољни блокирање млазнице. Унутар млазница је блокиран је обично узроковано мастило пут загађења и мастило падавина ова два разлога, а мастило пут загађење обично узрокује нове опремљене делови нису потпуно чиста, па кад замене делови треба да опере строго, у исто време, филтер обично један до два месеца све се променило на редовној бази. Спољни блокада обично узрокује машина сама или екстерни загађења, спољни загађења је из прашине у радионици, такође из прашине и водене паре од плочица тело.

2 .проблем : када је производња капи пером
Могући разлози: млазнице капи пером или усисне цеви за сила није довољно.
Решење : (1) повећање вакуумске дипломе; Анализа : повећање утјецаја од млазнице да капи мастило, који се обично користе у притисак може не испуњавају услове на инсталирани, канту не слепо повећање вакуумске степена.
(2 ) смањење температуре плочица тела; Анализа : плочица телесна температура је средња ће производити неке водене паре, капљице воде ће комбиновати са мастилом за формирање је пренаглио и капи постепено формирана.
(3 ) методом аутоматско чишћење опрати млазница; Анализа : ручно, физичког чишћења, је најједноставније и најчешће хитан третман.
(4 ) повећање фреквенцију усисне цеви; Анализа : на основу притисак је довољно велика.

3 .проблем : у производњи процес има белу линију
Могући разлози: млазница блокирана; Анализа : то могла бити честица, такође капи мастило.
Решење : (1) средње усиса диплома, спусти то; Анализа : виши вакуум степена могу да сузбијем инк јет нормално;
(2 ) капи мастило, аутоматско чишћење систем млазница; Анализа : један од хитне руковања у производњи.
(3 ) са чистог платна обрисати млазнице, обрати пазњу на млазнице не може да обрише назад, само у једном правцу обрисати у супротном, то ће оштетити млазница; Анализа : који се обично користе за аутоматско чишћење млазница није успело.
(4 ) побољшање напона и са 100% слике у сивим тоновима за штампање непрекидно; Анализа : ефекат није врло добро, али могла кроз цесту мастило да се штампање у нормалу;
(5 ) пребаците се у и из цеви на црево да би мастило тече обрнути; Анализа : након аутоматско чишћење није успело млазница "и" ручно обрисати млазнице да користите.

4 .проблем : вакум степена у процесу производње није стабилан
Могући разлози: оквир оловке су ваздух улази или цурење мастило путу.
Решење : (1) потврду да је пумпа за мастило, пена пумпа, циркулацију пумпа ради исправно, имајте на уму: Замена мастила пумпа, пена пумпа мора јасно видети у и ван лулу;
(2 ) да проверите да ли је дефоамер филтера је унутра и ван цеви;
(3 ) да ли филтер цев Клеме, погледај га, погледај га цев поново.

5 .проблем : имати депозита инк или Сацекај пером
Могући разлози: напетост мастила је ниско или млазним машина напона се не уклапа.
Решење : (1) промените под високим напоном пером; Анализа : није препоручљиво испразнити пером и прање чисте ће производити пуно трошкова, ако није чисто, различите врсте мастила реакција може доћи до и утичу на млазница пером;
(2 ) смањити напон Инк Јет машине, посматрам држи мастило, имајте на уму да не направи велики талас када подесите напон. Анализа : препоручује се тај отклањање грешака напон да би се уклопио напетост мастила, обично отклањање грешака приликом инсталације.