Категорија производа
Контактирајте нас

Радимо на керамичке фрит за много година, и имамо богато искуство у ово поље да бисте побољшали твој квалитета. Ако сте заинтересовани за наше производе, реци нам твоја захтева (око температура, печења циклус времена и глазуре ефекат) без оклевања. Ми нудимо бесплатно пуњење од узорка за тест. Такође инжењери доступне услуге купцима преко мора.

Искрено позвати агенту широм света да сарадјује са нама!


Зибо Јинминг глазура Цо., лтд

Адд :Босхан керамичке индустријске зоне, Зибо град, покрајина Схандонг, Кина-255200


Цонтацт:Мр.Ериц.Рен

МП : + 86-15275979506

Тел : + 86-533-4686155

Факс : + 86-533-4686169

Випер шта је апликација за: + 86-15275979506

СКyпе:ерицјинминг

www.jinmingglaze.com

Емаил :eric@jinmingglaze.com

Врућа линија за сервис
+86-533-4686155

Изложба

Дом > ИзложбаСадржај

Глазиране Керамицке плоцице говно квалитета дискусија

⑴ производња отапање блок сврху тера Стопило Yу воде сировина не раствореног обавезно направила отапање блокирали, раствореног Yу воде сировина и није растворио распуштена је Yу воде сировина помешане по високим температурама отапа Хоу формиран не Yу воде стакло се топи блока; чини сировине у до распадања кристалне воде и соли карбонат, пуне оксидације, смањене глазура нарезивање Схи распадање реакције; ствара отровни сировине у нонтоxиц или токсииности је микро-обрасца, гарантују припадник здравља тело. Лоw -топи глазура да користите бораксу, борову киселину, натријум карбонат, Калијум нитрат, као што је црвени траг, фрит се морају стога извршити да бисте применили.

⑵ фрит пећи врсте фрит свести на следеће четири врсте пећи: фрит - групно-тип пећи (то је цруцибле пећ), ова врста пећи је елиминисан--континуирано фрит пећи (на Конусни цруциблес са ван рупе у доњем делу). Ова апликација фабрика пећ, котао за горњи храњење након загревања, распадање оксидације и топи, заједно се комбинују рупу од испод у базен. --Ротарy топи пећи, заправо је пећи на групном-тип. Прах је додао, ротирајуће пећи и жестоку праха отопити у року од легура, па, потом додајте базен, и тако производње;--базен-фрит пећи храњења у повремене храњења или континуирано пуни, пламен кретања право пламен и обоје узвратио и отопити фрит континуирано отицањем добро. Четири врсте фрит пећи, Пећи, и углавном зависи од фабрике за производњу скала, у зависности од врсте горива, без обзира на то који облик фрит пећи апликације, за мене најважнија ствар у фрит се производи у складу са захтевима квалитета.